Aankoop beleggingen

Bent u van plan een beleggingspand aan te kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikt pand. Door ons uitgebreid netwerk van pandeigenaren en goede contacten bij andere makelaarskantoren, zijn wij altijd op de hoogte van het actuele aanbod. Na het aankopen van uw nieuwe beleggingspand heeft u ook de mogelijkheid om het pand bij ons te verhuren en te laten beheren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Aankoop beleggingen

Verkoop beleggingen

Heeft u een (potentieel) beleggingspand te koop? Wij helpen u graag met het verkopen van deze woning. Door ons uitgebreid netwerk aan beheer- en verhuurklanten kunnen wij uw pand hoogstwaarschijnlijk snel verkopen. Het voordeel is dat we uw pand aan een selectie mensen aanbieden waardoor u geen problemen met eventuele zittende huurders krijgt en/ of vele onoverzichtelijke aanvragen van beleggers die geïnteresseerd zijn. Uiteraard heeft u bij ons ook de keuze om uw woning wel op Funda te plaatsen.

Wilt u meer informatie over het aankopen of verkopen van beleggingspanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoop beleggingen

Verkoop van uw woning

Bent u opzoek naar een verkoopmakelaar die uw woning snel en professioneel kan verkopen? Wij kunnen u hiermee helpen. wij werken samen met meerdere makelaars in Groningen de gespecialiseerd zijn in de verkoop van uw woning. samen met onze expertise in de beleggingsmarkt zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom uw woning via ons verkopen?

  • Uw woning op Funda en alle overige woning websites
  • Samenwerking met makelaars die zijn aangesloten bij een vereniging
  • Professionele woningpresentatie
  • Een Makelaar die met u mee denkt
  • Fanatiek actief op social media
  • Gratis waardebepaling met of zonder huurfactor